Alt er mulig med en Menzi Muck maskin!

Menzi Muck klatre gravemaskiner har unike egenskaper som gjør den ideell for alle bruksområder. Den kalles ikke “spiderman” uten grunn! I arbeidssituasjoner med veldig bratte stigninger, i vann eller i dyp gjørme og på fjellet. Menzi Muck kjenner ingen grenser, og det fleksible understellet tilpasser seg alle typer terreng.

Maskinene har en ekstrem manøvreringsevne og bemerkelsesverdig fleksibilitet og stabilitet. I tillegg sitter føreren komfortabelt med 360 graders syn uansett terreng.  En høy grad av motorisering og unik stabilitet resulterer i ytelse på opptil 70% høyere enn tradisjonelle maskiner i samme vektklasse.

En av styrkene til Menzi Muck fabrikken er evnen til å virkeliggjøre kundenes ideer. De er i stand til å tilby individuelle og skreddersydde løsninger takket være et dyktig team av ingeniører.Menzi Muck tilbyr klatre gravemaskiner fra 2 til 12 tonn og hver modell har veldig mange valgmuligheter, bl.a. er den utmerket til jernbanedrift/vedlikehold. Hver enkelt maskin spesialbygges etter kundenes ønsker.

Det er store muligheter innefor denne type maskiner med de utfordringer myndighetene har i forbindelse med rassikring både for veier, jernbaner og boligområder i Norge.

Tekst tatt fra Yours Equipment AS, importør av Menzi Muck.

Meny